Succesformlen for dig, der vil sætte spurt på dit vægttab og Smide de sidste 5 kilo 
- og aldrig tage dem på igen.

🎓 4 ugers online vægttabsforløb.

✔ Drømmer du om at opnå din idelavægt og holde vægten for altid? 

✔ Vil du én gang for alle slippe kampen med de overflødige kilo og opnå en slank, stærk og stressfri krop i balance, som giver dig mere energi og overskud ?

✔ Og kunne du tænke dig at gøre drømmen til virkelighed, mens du passer dit job og har tid til din familie, som du plejer?

Dette vægttabsforløb er for dig, der vil gøre drømmen til virkelighed - og skabe dramatiske resultater med dit vægttab og i dit liv.

Jeg behøver ikke høre mere! Stil mig videre til mit kursus og lær mig hvordan NU !

Så, hvad er onlinekursuset "Smid de sidste 5 kilo" egentlig:

"Smid de sidste 5 kilo" er et intensivt selvstudie designet specielt til dig, der brænder efter at opnå din idealvægt - OG blive sundere, gladere og få mere energi. 

Trin-for-trin fører jeg dig gennem kurset, så du nemt og enkelt taber dine overflødige kilo - og aldrig tager dem på igen.


Her er blot nogle af de ting du får:

Hør hvad 3 tidligere deltagere siger om onlinekurset:
 
Lone Sørensen siger:
"Under en af opgaverne på onlineforløbet indså jeg, hvorfor jeg ikke har kunne holde mine tidligere vægttab. Det er ikke en varig løsning kun at fokusere på kost og motion og at hoppe fra den ene kur til den anden. Jeg skulle ind og arbejde med kernen af, hvorfor jeg var blevet overvægtig. Hvad det var jeg flygtede fra, som Malene formulerer det i kurset.
 
Jeg har lært at jeg ikke skal kaste mig over flere nye kure. Dem har jeg ikke brug for mere. Jeg har nu endelig fundet mine egne leveregler og fået de redskaber og gode vaner, der virker og integreret dem, så jeg nu ved, hvilken kost og livsstil der passer til mig.
 
Jeg har lært mig selv at kende igen og fundet den glade pige frem jeg var inden jeg blev overvægtig. Jeg tabte mig 6 kilo under de 4 uger onlinekurset varer. Jeg blev ved med at følge principperne efter kurset og jeg har nu tabt 14 kilo i det hele".

Jeanette Søndergaard siger:
"Det her forløb har været en øjenåbner. Jeg vidste rigtig meget om kost og motion før jeg startede, faktisk så meget at min krop og jeg var forvirrede og slaver af alt den viden… På dette forløb har jeg lært hvad der er sundt og godt for mig og bliver bedre dag for dag til at passe på mig selv, ved at arbejde med mig selv fysisk, mentalt og følelsesmæssigt på den kærlige måde.
 
Jeg kan varmt anbefale alle kvinder dette forløb, da det er fyldt med gode øvelser, der gør at livet sættes i et helt nyt og sundere lys.

Skønt at det er moduler, der skridt for skridt guider en igennem materialet, så man ikke kommer til at ville det hele på én gang. Kurset giver god fleksibilitet, fordi du kan vende tilbage til modulerne igen og igen - afhængig af, hvor du er i processen.

Malene er meget tillidsvækkende på både det menneskelige og faglige plan. Jeg vil ikke være et sekund i tvivl om at bruge hende igen, hvis jeg får brug for hjælp i min personlige udvikling".

Sanne Thomsen siger: 
Helt klart fantastisk at få så meget indre viden om hvorfor jeg gør som jeg gør. Det har jeg ikke vidst før på dette plan.
 
Jeg er blevet opmærksom på hvorfor jeg spiser mere end jeg har brug for og arbejder på, at forberede min mad i god tid, så jeg oftere får valgt den sunde mad til. Onlineforløbet indeholder masser af madplaner og opskriftsbøger med nemme og lækre retter. Dem fulgte jeg slavisk under de 4 uger, så jeg var sikker på at jeg fik det rigtige at spise. 
 
Før forløbet havde jeg ingen energi. Nu kan jeg mærke når jeg er ved at være brugt og har brug for at tage mig en ekstra pause. Jeg prioriterer at få ladet op og stresse ned. Og kan mærke at det gavner mit helbred og min vægt.
 
Jeg er blevet langt bedre til at sige fra overfor energislugere og passe bedre på mig selv.

Kurset er et gedigent, gennemarbejdet og brugervenligt forløb, som er sjovt at følge. Jeg havde det lidt som, at Malene holdt mig i hånden undervejs."
 

Efter dette 4 ugers onlinekursus har du:

👉🏻 En knivskarp forståelse for, hvordan du sammensætter et effektivt vægttab, så du opnår din idealvægt på kortest tid uden sult og afsavn – og du ved hvordan du bibeholder dine gode resultater resten af dit liv.

👉🏻 Sparet mange timers arbejde med planlægning af kost og motion, fordi du i kurset får serveret konkrete madplaner, træningsplaner og opgaver, der udvikler dig personligt, og som gør at du nemt  får passet din sunde livsstil ind i en travl hverdag.

👉🏻 Mindst 4 håndfulde uvurderlige tips og aha-oplevelser, du med garanti aldrig har hørt før og som letter dit vægttab og din hverdag.

👉🏻 Oplevet at din sunde livsstil er noget du ser frem til i stedet for et smertefuldt og udmattende projekt.

Og du ved:
 
👉🏻 Hvordan du undgår de største og mest fatale vægttabsfejl. De bliver begået i hobetal hver eneste dag – også af de kvinder der tror at de ved alt om kost og motion. Når du har gennemgået kurset, ved du, hvordan du styrer udenom de dumme fælder og ødelæggende faldgruber, så du kan få den succes med dit vægttab og liv, du leder efter.

Hvis du forestiller dig, at du bliver gladere og mere tilfreds med dig selv, når du har smidt de overflødige kilo - så vent til du oplever at dit liv samtidig løftes flere niveauer, fordi du også lærer at håndtere din mentale og følelsesmæssige sundhed.

Dette kursus handler nemlig ikke kun om hvad du skal spise og hvordan du skal træne - hvis du vil tabe dig. Det handler også rigtig meget om, hvordan du lærer at styre dine tanker, så de ikke styrer dig (og gør dig tykkere).

Du lærer, hvordan du kommer til at elske dig selv og din krop og slippe tankerne om, hvad andre mon tænker om dig.
 

Jeg véd at du ofte føler dig fanget og begrænset i dette tankespind.

Det skal du ikke! Du skal turde leve som den kvinde du er - uden at være bange for andres dom. Så det lærer jeg dig selvfølgelig også.

I DETTE VÆGTTABSFORLØB ER DER VÆRDI FOR ALLE, UANSET HVOR MANGE GANGE DU HAR PRØVET AT ÆNDRE LIVSSTIL ELLER KOMME NED I VÆGT....

Du behøver dette kursus så du lærer:

💪🏻 hvordan du nemt taber dig 5 kilo på 4 uger og holder vægttabet (og ja, forløbet er også lige noget for dig, hvis du skal tabe mere end 5 kilo).

 💪🏻hvilke elementer et succesfuldt vægttab indeholder.

💪🏻 hvordan du kickstarter og sætter skub i din motivation.

💪🏻 hvordan du holder fast i dine gode vaner, når du har smidt de ønskede kilo.

💪🏻 hvordan du kan gøre vægttabet til en god oplevelse uden sult og dårlig energi.

💪🏻 hvordan du gør dine spisemønstre bevidste - så du undgår at spise på stress og ked-af-det-hed.

💪🏻 at slippe sukkertrangen og alle tankerne om mad, slik og kager, som fylder i dig hele tiden, så du kan koncentrere dig om andre ting her i livet. 

💪🏻 hvordan du lægger en plan for din kost og din træning, som passer til din livsstil og dit niveau.

💪🏻 hvordan du får mest mæthed ud af den mad du indtager.

💪🏻 hvordan du balancerer mellem din fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed, så den gavner og booster dit liv.

💪🏻 at turde se dig selv i spejlet og elsker dig selv (igen). 

Det er meget at stille i udsigt, det ved jeg godt. Og jeg vil da heller ikke lægge skjul på, at du kun kan lykkes med dit vægttab, hvis du er 100 % committed til forløbet.

Så før du læser videre, bør du nok spørge dig selv: `Vil jeg virkelig gerne realisere min drøm om at opnå et varigt vægttab, eller skal jeg vælge at glemme at nå dertil?`
Du kender selv svaret....

Lad dog være med at gå på (endnu) en kur, før du har lært, hvad den rette strategi og taktik vil gøre for dig og dit vægttab.

Realisér din drøm og få alt det materiale serveret, der gør at du skridt-for-skridt opnår det mest effektive vægttab du kan på 4 uger (og holde det bagefter) - helt uden at sulte og miste energi.
 

De 4 moduler indeholder:

Modul 1: Opgrader din krop, kost, træning og motivation.

Her lærer du:

✔ hvad du skal have af næringstoffer for at nå den krop og vægt som passer til dig og din krop. 

✔ hvordan du bliver naturligt slank, uden at skulle være på kur eller sulte! 

✔ at stabilisere dit blodsukker! 

✔ hvilken mad der er sund for dig at spise – og hvordan du opgraderer din kost uden at du går glip af noget! 

✔ at træne fordi du ELSKER det! – og ikke fordi du SKAL!

Modul 2: Lev sundt selvom du har travlt.

Her lærer du: 

✔ at leve og spise sundt – selv når du har travlt. Fast food på den sunde måde. 

✔ at planlægge din hverdag og arbejdsdag og sige farvel til unødvendig stress som dræner og nedbryder dig! 

✔ om egenomsorg – fyld dig selv op før du kan være noget for andre.

✔ at sige fra og at sætte grænser.

✔ at få mere tid i din hverdag og bruge tiden på det der beriger dig!

Modul 3: Undgå trøstespisning og ædeflip.

Her lærer du: 

✔ hvordan du opretholder et stabilt blodsukker.

✔ metoden til at undgå trøstespisning  og ædeflip.

Modul 4: Lad dine tanker arbejde positivit for dig.

Her lærer du: 

✔ at du styrer dine tanker (ikke omvendt) så du kan holde fokus på din sunde livsstil !

✔ hvordan du bruger positiv psykologi til at opgradere dine tanker og dit humør, så du bliver sprængfyldt med energi, til at leve det liv DU vil.

Alle moduler og temaer vil blive gennemgået simpelt og overskueligt – så du ikke bare lærer det – men rent faktisk får det integreret som en naturlig del af dit liv – og derved får opgraderet dit liv og din krop på alle planer!

MALENE HANSEN

Coach, kostvejleder, sundhedsblogger og din underviser på onlinekurset.

Jeg lærer dig de helt enkle teknikker og den metode jeg ved virker og som har hjulpet tusindvis af kvinder til at opnå et succesfuldt og varigt vægttab
 
Mange kvinder oplever at deres krop 'støjer' med sukkertrang, overvægt, appelsinhud, manglende energi, humørsvinger og andre kropslige ubalancer men lægger kræfterne de forkerte steder, i deres jagt efter at gøre deres krop (og liv) bedre, sundere og slankere.


De misser de allervigtiste faktorer, som skal til,  for at et vægttab skal lykkes og forstår ikke hvorfor resultaterne udebliver, selvom de knokler. 

Lad mig lære dig at skabe et respektfuldt forhold til dig selv og din krop, så du også kan slippe de overskydende kilo, fordøjelsesproblemerne, humørsvingningerne og den manglende energi. 

Jeg véd at også DU kan nå i mål med at skabe en sundere livsstil, der nærer dig dybt hver dag. 

Jeg viser dig skridtene og og de livsforandrende metoder i dette onlinekursus.